subheader

Ostale usluge

icon

Aranžiranje

Sve bitne odluke ste već donijeli! Sada je vrijeme za one slatke, oku ugodne! Pokušat ćemo ispuniti sve Vaše želje kako bi i prostor u kojem se odvija središnje događanje izgledao baš onako kako ste Vi to zamislili. No ukoliko trebate pomoć ili asistenciju oko uređenja i aranžiranja prostora, prepustite se našim vještim rukama i istančanim osjetom za estetiku.

Najam dvorane

Vjenčanja su naša strast i ljubav. No ako naš polivalentni prostor želite unajmiti u neke druge svrhe (poslovni domjenci, prezentacije, skupovi, …) stojimo Vam na raspolaganju. Prilagodit ćemo se Vašim potrebama i omogućiti Vam nesmetan razvoj Vašeg projekta koristeći naš prostor i infrastrukturu.

Najam ugostiteljske opreme

Ono što nas izdvaja od konkurencije te smatramo jednom od važnijih komparativnih prednosti je činjenica da zaista i najsloženiji događanje možemo organizirati gotovo na bilo kojem mjestu. Modularnost ugostiteljske opreme te educirano osoblje omogućava nam da vam omogućimo održavanje manjih, srednjih i/ili velikih događanja na mjestima na kojima ne biste mogli pretpostaviti da je tako nešto moguće.

Isto tako u mogućnosti smo Vam ponuditi i samo najam naše opreme, odnosno stolove, stolice, banket stolove, navlake za stolice, stolnjake, visoke stolove, tanjure, čaša i ostalu prateću opreme potrebnu za realizaciju Vašeg događanja.

Dvorana NEC

Dvorana NEC

icon

Tražite dvoranu za vjenčanja gdje je sve „po domaće“? Uz notu urbanog i modernog? Na pravom ste mjestu jer već više od 25 godina zajedno s Vama stvaramo sjećanja na najvažnije trenutke u vašim životima…

Pogledaj menu
Imanje Tosca

Imanje Tosca

icon

Maštate o savršenom vjenčanju na otvorenom? Možda je vrijeme da prestane maštati i počnete planirati. Vjenčanja na otvorenom su uvijek posebna, a Tosca svojim šarmom donosi savršeni spoj istinskog uživanja u prirodnom ambijentu uz dašak luksuza.

Pogledaj menu

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »