subheader

Imanje Tosca

icon

… na 25 minuta od Zagreba…

Imanje Tosca se nalazi u Sv. Ivanu Zelini, samo 25 min vožnje od Zagreba te na predivnim obroncima Prigorja pruža privatnost i intimu po uzoru na najekskluzivnije europske, a usudili bismo se reći, i svjetske destinacije.

Često nazivan danom iz snova, Vaš ćemo dan zaista učiniti danom za pamćenje. Jer ovdje vaši snovi postaju stvarnost. Slika govori tisuću riječi, a slike koje ćete ponijeti s imanja Tosca ostat ću zauvijek zapisane.

… briga manje za Vas…

Priroda ponekad pokaže i svoje drugo lice, no Vi nemate razloga za brigu – vaše vjenčanje će se nesmetano nastaviti u zatvorenom prostoru našeg divno dekoriranog šatora sa svim funkcionalnostima klasične dvorane za vjenčanja.

I dalje ste neodlučni? Javite nam i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i eventualne nedoumice!

Kontaktirajte nas

icon
Dvorana NEC

Dvorana NEC

icon

Tražite dvoranu za vjenčanja gdje je sve „po domaće“? Uz notu urbanog i modernog? Na pravom ste mjestu jer već više od 25 godina zajedno s Vama stvaramo sjećanja na najvažnije trenutke u vašim životima…

Pogledaj menu
Imanje Tosca

Imanje Tosca

icon

Maštate o savršenom vjenčanju na otvorenom? Možda je vrijeme da prestane maštati i počnete planirati. Vjenčanja na otvorenom su uvijek posebna, a Tosca svojim šarmom donosi savršeni spoj istinskog uživanja u prirodnom ambijentu uz dašak luksuza.

Pogledaj menu

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »