Vjenčanja i catering NEC

btn play

Organizacija vjenčanja

icon

U srcu Prigorja, u Sv.I.Zelini, samo 20-ak minuta vožnje od Zagreba organiziramo za Vas nezaboravne trenutke – vjenčanje, krštenje, rođendan (za male i velike), krizma, prva pričest, domjenak, proslava godišnjice mature, poslovni ručak/večera i sve događaje koje želite podijeliti s Vama dragim ljudima.

icon

Visokokomforna sala

„Nec“ je visokokomforna novouređena klimatizirana sala kapaciteta do 300 osoba (s okruglim stolovima) ili do 350 osoba (s ravnim stolovima), s grijanjem i prirodnom izmjenom zraka uz čuvani parking do 130 parkirnih mjesta.

icon

Domaća kuhinja

S ponosom ističemo da je sva hrana kod nas pripremljena „po domaći“, a imate li posebnih želja glede jelovnika i slično, rado ćemo Vam izaći u susret kako bi Vam Vaš dan ostao u najljepšoj uspomeni

icon

Obiteljska tradicija

25 godina tradicije koja se veže uz našu salu upotpunjuje uvijek profesionalno i ljubazno osoblje koje ima iskustvo, energiju i talent da svaku Vašu želju pretvori u stvarnost.

Dvorana NEC

Dvorana NEC

icon

Tražite dvoranu za vjenčanja gdje je sve „po domaće“? Uz notu urbanog i modernog? Na pravom ste mjestu jer već više od 25 godina zajedno s Vama stvaramo sjećanja na najvažnije trenutke u vašim životima…

Pogledaj menu
Imanje Tosca

Imanje Tosca

icon

Maštate o savršenom vjenčanju na otvorenom? Možda je vrijeme da prestane maštati i počnete planirati. Vjenčanja na otvorenom su uvijek posebna, a Tosca svojim šarmom donosi savršeni spoj istinskog uživanja u prirodnom ambijentu uz dašak luksuza.

Pogledaj menu
category

Naša ponuda Menija

icon

Sjećanja s vaše svečanosti nikada neće izblijediti. Mi ih želimo obogatiti mirisima i okusima kojih ćete se uvijek sjećati. Bio on svadbeni ili prigodni, naš meni je bez kompromisa, prilagođen vašim željama i potrebama.

Kontakt

Najam dvorane

Vjenčanja su naša strast i ljubav. No ako naš polivalentni prostor želite unajmiti u neke druge svrhe (poslovni domjenci, prezentacije, skupovi, …) stojimo Vam na raspolaganju. Prilagodit ćemo se Vašim potrebama i omogućiti Vam nesmetan razvoj Vašeg projekta koristeći naš prostor i infrastrukturu.

Aranžiranje

Sve bitne odluke ste već donijeli! Sada je vrijeme za one slatke, oku ugodne! Pokušat ćemo ispuniti sve Vaše želje kako bi i prostor u kojem se odvija središnje događanje izgledao baš onako kako ste Vi to zamislili. No ukoliko trebate pomoć ili asistenciju oko uređenja i aranžiranja prostora, prepustite se našim vještim rukama i istančanim osjetom za estetiku.

Najam ugostiteljske opreme

Ono što nas izdvaja od konkurencije te smatramo jednom od važnijih komparativnih prednosti je činjenica da zaista i najsloženiji događanje možemo organizirati gotovo na bilo kojem mjestu. Modularnost ugostiteljske opreme te educirano osoblje omogućava nam da vam omogućimo održavanje manjih, srednjih i/ili velikih događanja na mjestima na kojima ne biste mogli pretpostaviti da je tako nešto moguće.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »