subheader

Dvorana NEC

icon

… četvrt stoljeća tradicije…

I ako možda niste do kraja sigurni kako bi vaš dan iz snova trebao izgledati, s punim povjerenjem možete se prepustiti našem stručnom timu koje će vam pomoći da i onaj stresni, često nevidljivi dio organizacije događanja bude odrađen na profesionalan način.

25 godina obiteljske tradicije daje nam za pravo vjerovati da ono što radimo, radimo na pravi način, a stvaranje najljepših uspomena ne smatramo samo poslom, nego posebnom privilegijom i obvezom.

 … samo najbolje je dovoljno dobro…

Na kompromise ne pristajemo – želimo Vam dati ono najbolje od nas. Iz dana u dana se trudimo da naše ljubazno osoblje s golemim profesionalnim iskustvom, nepresušnom energijom i talentom svaku vašu želju pretvori u stvarnost. Upravo zato da se i vi osjećate posebno!

U tehničkom smislu nudimo Vam visokokomfornu, novouređenu klimatiziranu dvoranu kapaciteta do 300 osoba (s okruglim stolovima) ili do 350 osoba (s ravnim stolovima), sa grijanjem i prirodnom izmjenom zraka uz čuvani parking do 130 parkirnih mjesta.

… okusi kojih se želite sjećati…

U samoj organizaciji ništa ne prepuštamo slučaju. Na stol donosimo domaću hranu i okuse tradicionalnih prigorskih recepata spravljanih od svježih namirnica lokalnih OPG-ova. A da biste se osjećali posebno i tijekom samog događanja, uvažavajući vaše želje i potrebe, pobrinut će se tim profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom.

Osim vjenčanja, specijalizirani smo za i organizaciju i drugih vrsta događanja (poslovni domjenci, rođendani, Sv. Pričesti, Sv. Potvrda, krštenja, godišnjice itd) za do 350 ljudi.

… ustrajnost, kvaliteta i strast…

Kada bismo sve ono što radimo sveli samo ne brojeve, i sami bismo zastali na trenutak. A onda bismo opet zasukali rukave i s tim žarom, ushitom i entuzijazmom, kao i prije 25 godina krenuli u razvoj jednog uzvišenog događanja, a to je – vaš vjenčanje!

Jer tako je i sve krenulo! I tako je danas! Nec je danas sinonim za kvalitetu. Oličenje svega onoga što su generacije obitelji Šagud bezrezervno ugrađivali u svaki djelić onoga što ih je ispunjavalo, a na lica tisuće mladenaca i njihovih gostiju donosilo osmijeh na lice – ustrajnost, kvaliteta i strast.

… stvaramo sjećanja, a ne događanja…

Organizirati vjenčanje može gotovo svako, ali stvoriti sretnu uspomenu i sjećanje misija je koju malo tko uspije uspješno savladati. Povjerenje koje nam ukazujete daje nam vjetar u leđa da i dalje nastavimo letvicu postavljati visoko, izazivajući sami sebe da budemo još bolji.

… neka je po domaće…

Već smo rekli da je sva hrana kod nas pripremljena „po domaći“, a imate li posebnih želja glede jelovnika i slično, rado ćemo Vam izaći u susret kako bi Vam Vaš dan ostao u najljepšoj uspomeni.

Kontaktirajte nas

icon
Dvorana NEC

Dvorana NEC

icon

Tražite dvoranu za vjenčanja gdje je sve „po domaće“? Uz notu urbanog i modernog? Na pravom ste mjestu jer već više od 25 godina zajedno s Vama stvaramo sjećanja na najvažnije trenutke u vašim životima…

Pogledaj menu
Imanje Tosca

Imanje Tosca

icon

Maštate o savršenom vjenčanju na otvorenom? Možda je vrijeme da prestane maštati i počnete planirati. Vjenčanja na otvorenom su uvijek posebna, a Tosca svojim šarmom donosi savršeni spoj istinskog uživanja u prirodnom ambijentu uz dašak luksuza.

Pogledaj menu

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »